947 fotbollströjor Pattyj

by in Society::Divorce on December 17, 2021

043 PSG tröja Albert

Nordkorea sa att den här månaden har inlett tidiga kliniska prövningar på ett vaccin mot viruset, men experter är skeptiska. Under de senaste månaderna fick Nordkorea testkit och skyddsutrustning från WHO och länder inklusive Ryssland, men några av dessa hölls uppe vid gränsen på grund av landets egna restriktioner.
bayern munchen drakt

Strikta karantänåtgärder och screening av distrikt pågick och testkit, skyddskläder och medicinsk utrustning levererades, rapporterade den norska KCNA -statliga nyhetsbyrån.
Dr Edwin Salvador, WHO: s representant för Nordkorea, sa att alla som satt under karantän arbetade vid Nampos hamn och Sinuiju-Dandong landgräns med Kina.
Reclusive Nordkorea hade rapporterat att testa 1 211 personer för viruset den 16 juli med alla återkommande negativa resultat, enligt Världshälsoorganisationen.

Han sa att landet har satt karantän i arbetskraft som kommer i kontakt med varor som kommer till landet.
Temperaturkontroller med infraröda termometrar, handtvätt och desinfektionsmedel sägs vara på plats på offentliga platser, inklusive köpcentra, restauranger och hotell.

Det kommer efter att Nordkorea införde hårdare trottoarkanter mot coronaviruset på tisdagen efter att staden Kaesong placerades på avspärrning på gränsen mot söder, för att ta itu med vad som kan vara den första offentligt bekräftade infektionen.
WHO avslöjade också hur primrar och sonder för maskiner som kan underlätta 1000 tester också hade anlänt till Nordkorea.
barcelona tröja

Tidigare soldater i åldrarna 70-80 år samlades i stora folkmassor för den sjätte nationella konferensen för krigsveteraner för att markera årsdagen för slutet av Koreakriget i Pyongyang. Grupper av människor, som ignorerade sociala distansåtgärder, klappade och hejade på Kim när han höll ett tal och samlades i nära grupper för att titta på ett fyrverkeri i huvudstaden.

Åtgärderna kommer efter att Kim förklarade en nödsituation på söndagen efter att en person som avhoppade till Sydkorea för tre år sedan återvände över den starkt befästa demilitariserade zonen till Kaesong denna månad med symptom på COVID-19, hävdade KCNA.

###

Categories: Society::Divorce

Categories