Heren Canada Gans Banff Parka Grijs Nederland

by in Reference & EducationCollege on December 10, 2021

ZZ Top Grants Clinton Keys To Magic Hot Rod

Volgens een CBS News poll, populariteit Clinton is gestegen 43-90 procent in de afgelopen drie dagen, een sprong vele Washington insiders toeschrijven aan de ‘Eliminator’ hot rod en de gestileerde ‘ZZ’ keychain, door het moeilijk om hem gepresenteerd rockende trio.

‘Het lijkt erop dat Clinton’s overname van de mysterieuze ZZ Top Eliminator en zijn nieuwe associatie met ZZ Top’s leden zelf en de schaars geklede vrouwen die hen begeleiden te allen tijde resulteerde in een enorme afbeelding makeover voor de president’, zegt Washington Post White huis correspondent Arthur Tierney.

Longtime publieke perceptie van Clinton als een zwakke, vruchteloze maagd toegeschreven aan zijn gevederde, medio jaren ’80 stijl haar en poeder blauw windjack is bijna ‘s nachts verdreven als gevolg van de nieuwe ‘scherpe geklede’ uiterlijk van de president en zijn familie, maar ook als de sletterig, assertief gedrag van hun nieuwe vrouwelijke metgezellen en de gitaar gedreven Texas boogie voortdurend pompen uit de buitenaardse trio aangepaste 1940 Ford.

‘Ik persoonlijk ben gek op een scherp geklede man,’ First Lady Hillary Clinton vertelde verslaggevers maandag. ‘En ik denk dat het eerlijk om te zeggen dat de meeste, misschien alle, Amerikaanse Vrouwen Canada Gans Trillium Parka Rood Goedkoop Kopen delen dit standpunt.’

De komst van ZZ Top komt precies op het juiste moment voor de regering-Clinton, met 11 augustus pesten in de handen van een groep van de gemiddelde, hebben overgewicht types biker liet de President’s goedkeuring rating op een all time low.

Geruchten over een ZZ Top interventie om het Clinton repareren was vliegen sinds afgelopen woensdag, gevoed door tal van gerapporteerde waarnemingen van een spookachtige Eliminator manifestatie verschijnen en verdwijnen op de straten in de hele Capitol Hill gebied.

Weinig Washington insiders waren verrast, dan, als de magische voertuig eindelijk verschenen in het Witte Huis maandag, met drie uitdagend geklede vrouwen die uit de auto en het opnieuw invoeren van een paar minuten later met Clinton op sleeptouw.

Clinton, Heren Canada Goose Freestyle Vest Spirit Amsterdam uitgerust in een gloednieuw schoon overhemd, nieuwe schoenen, Goedkope Heren Canada Goose Manitoba Jas Geest Nederland zijden pak, zwarte das, gouden horloge, diamanten ring, manchetknopen, stok pin, top coat, hoge hoed, zwarte tinten en witte handschoenen, was ongewoon openhartig spreken met journalisten Dinsdag.

‘Ik zou elke Amerikaan om graag, heel eenvoudig, geef me al hun lovin ”, zei Clinton, eisen hun omhelzingen en kussen, als goed.

Hoewel ZZ Top leden Billy Gibbons, Heren Canada Goose Freestyle Vest Spirit Amsterdam Dusty Hill en Frank Beard bood geen commentaar, verdwijnen in een aantal buitenaardse rijk toen benaderd door de pers, ze deden demonstreren non verbale steun voor Heren Canada Goose Freestyle Vest Rood Dames Clinton door materialiseren in zijn omgeving, de presentatie van hem met een herdenkingsmunt roze bont gevoerde gitaar, en geeft hem een ​​gesynchroniseerde ‘thumbs up’ teken voor het opnieuw verdwijnen.

Als de pers de tijd, het is niet bekend of Clinton enige vergoeding aan de leden van ZZ Top voor hun bovennatuurlijke hulp zal bieden. Rapporten worden circuleren echter dat Clinton het Congres zal lobbyen om de financiering voor de band lang uitgestelde $ 6100000000 maat ‘Afterburner’ space shuttle coupe te doen herleven. Goedgekeurd door het Congres mei 1985, werd de Afterburner ijskast gelegd dat juli, toen controverse ontstaan ​​over de onthulling dat de Texas gefokte gitaar rockers synthesizers had gebruikt op hun hit ‘Velcro Fly.’

Categories